AFET EĞİTİM SEFERBERLİĞİ!!!

AFAD Başkanlığınca afetlere dirençli toplum oluşturma vizyonu ve bütünleşik afet yönetimi anlayışıyla 2021 yılı "Türkiye Afet Eğitim Yılı" olarak belirlenmiş ve tüm illerimizde "Afet Eğitim Seferberliği" başlatılmıştır.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ilgi yazı ekinde yer alan emirle gönderilen protokol kapsamında 2021 yılı içerisinde Müdürlüğümüze bağlı tüm personel, öğretmen, öğrenci ve velilere "Afet Farkındalık Eğitiminin" verilmesi gerekmektedir.

Söz konusu eğitimlerin tüm öğrenci ve velilerimiz tarafından Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) https://uzaktanegitimkapisi.cbiko.gov.tr  adresinden 15 Ekim-31 Aralık 2021 tarihleri arasında "e-Devlet" ile giriş yaparak alınması büyük önem arz etmektedir.

Yayın: 02.11.2021 - Güncelleme: 02.11.2021 14:06 - Görüntülenme: 158