May

Okulumuzda internet haftası dolayısıyla 5. ve 6. sınıflarımızda "Bilinçli İnternet Kullanımı" ile ilgili videolar izlettirilmiştir.

Nis

OKULUMUZ HAYIRSEVERİ HÜSAMETTİN BAYINDIR VE KARDEŞLERİ OKULUMUZU ZİYARET ETMİŞLERDİR.OKULUMUZA OLAN KATKILARINDAN DOLAYI KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla okulumuzda tören düzenlenmiştir.

Mrt

Okulumuzda mart ayının ilk haftası(1-7 mart) tarihleri arasına denk gelen  Yeşilay Haftası dolayısıyla bilgilendirme amaçlı tören düzenlenmiştir.

Okulumuzda İnsan Hakları ve Demokrasi Günü dolayısıyla tören düzenlenmiştir.

24 Kasım Öğretmenler Günü törenimizden kareler...

Okulumuzda Atatürk'ü anma töreni düzenlenmiştir.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda çoşkuyla kutlanmıştır.

Okulumuzda 15 Temmuz Şehitleri Anma töreni düzenlenmiştir.

May

Ülkemizde her Mayıs ayının ilk haftası "Trafik ve İlkyardım Haftası" olarak kutlanmaktadır.

Bu haftanın kutlanmasındaki temel amaç; trafik kazalarında yaşanan sıkıntılar olarak gösterilebilir. Zira, trafik kazası sonrası yaralanmalarda yapılacak olan ilk yardımın hayati derecede önemi vardır. Kaza mahallinde, kazazedeye yapılacak olan ilk yardım kazazedenin hayatta kalmasını sağlamaktadır. Trafikte araç kullanan sürücülerin temel ilk yardım bilgisine sahip olmaları elzemdir. Trafikte ilk yardım hayat kurtarır sloganı ile her sürücünün ilk yardım eğitimi alarak, ilk müdahale yapar hale gelmeleri sağlanmalıdır.

Nis

Okulumuzda düzenlenen tören ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çoşkuyla kutlandı.

Nis

Türkiye'de internete ivme kazandırmak ve ülke gündemine yerleştirmek amacıyla düzenlenen İnternet Haftası, 9-23 Nisan tarihlerinde çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır.