18 MART ŞEHİTLERİMİZİ ANMA VE ÇANAKKALE ZAFERİ

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü VE TÜM KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ.

Mrt

8 Mart dünya kadınlar günü törenimiz.

Mrt

Üstün bir mücadele ve kahramanlıklarla kazanılan Kurtuluş Savaşı sonrası, Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un "Kahraman Ordumuza" hitaben yazmış olduğu şiir, 12 Mart 1921 tarihinde Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir.Okulumuzda düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşının Kabulu töreninde İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy saygıyla anılmıştır.

Ock

Tire geneli düzenlenen Atatürk Kır Koşusu'nda okulumuz kız öğrencileri 2. erkek öğrencileri ise 3. olmuştur.Başarılarından dolayı kutluyoruz...

10 ARALIK İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ GÜNÜ TÖRENİ

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle beraber çalıştığımız ve tayin isteyerek okulumuzdan ayrılan öğretmenlerimize plaketlerini verdik.İyiki sizleri tanımışız iyiki yollarımız kesişmiş diyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramıı okulumuzda çoşkuyla kutlanmıştır.