23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

Okulumuz 6/A sınıfı öğrencilerinden Yağmur ÖZBEK ,Özel öğrencilerimizden Hulki ÖKTEM ve Yiğit ATİK mart ayı örnek öğrencileri seçilmiştir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla okulumuzda tören düzenledik.Törende Mustafa Kemal Atattürk ve aziz şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve ardından istiklal marşı okundu.

Mrt

Tire Belediyesi Tarihi Armoni Bandosu okulumuzu şenlendirdi ardından istiklal marşını okuyarak haftayı sonlandırdık.

Ock

Okulumuz öğrencilerinden Mustafa BOZ davranışları ve başarısıyla aralık ayının örnek öğrencisi seçilmiştir.

Ara

Davranışları ve akademik başarısıyla Süeda YETİM kasım ayının örnek öğrencisi olarak seçilmiştir.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı.

Kas

8. sınıf öğrencilerimiz için lise tanıtım gezisi düzenledik.

Kas

Tire Belediyesinin düzenlediği sinema etkinliği ile öğrencilerimizi "ATATÜRK" filmine götürdük.